Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...

Επέτειος της εξέγερσης του Πολουτεχνείου αύριο και βοήθειά μας. Μετά την "γιορτή" της Δημοκρατίας, όπου το 65% περίπου των πολιτών έγραψαν στα παπάρια τους το παλαιοκομματικό καθεστώς το οποίο μας κατσικώθηκε από το '74 και δόθε, να που έρχεται ως μάνα εξ ουρανού ακόμα μια αργία που θα πιούμε αμέριμνοι όσο είναι δυνατόν το καφεδάκι μας.
Και προς Θεού μην ανοίξετε τηλεοράσεις διότι θα αντικρύσετε το εξής παράδοξο. Να καταθέτουν στέφανα στο Πολυτεχνείο, τιμώντας αυτούς που φώναζαν "Έξω οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ", εκείνοι ο οποίοι μας έδεσαν χειροπόδαρα και μας υποδούλωσαν στο ΔΝΤ, την ΕΚΤ και δεν ξέρω ακόμη που διάολο...

Αυτά τα λομόγια που εκμεταλλεύτηκαν λαϊκούς αγώνες για να εγκαθιδρύσουν την κοινοβουλευτική δικτατορία με όλα της τα καλούδια: κομματικό κράτος, κλεψιές, σπατάλες, ρουσφέτια, αναξιοκρατία, και πωλήσεις οικοπέδων σε τιμή ευκαιρίας. Διότι αγαπητέ μου άγνωστε. Εάν η χούντα του Ιωαννίδη πούλησε τη μισή Κύπρο,  η μεταπολίτευση πούλησε τα Ίμια. Και ευτυχώς που οι βραχονισήδες ήταν ακατοίκητες και δεν είχαμε κύμματα προσφύγων.

Ο χορός της μίζας και της κλεφτουριάς καλά κράτησε στο δημοκρατικό Ελλαδιστάν και οι οι ίδιοι που έφαγαν φτιάχνοντας σκεμπέδες που τους εμποδίζουν να βουν ακόμα και το πουλί τους για να κάνουν το ψιλό τους, μας λένε ότι παρεούλα τα φάγαμε, εννοώντας προφανώς όσους διέθεταν κομματική ταυτότητα και βρήκαν δουλίτσα στο δημόσιο. Με την διαφορά ότι οι εξουσιαστές τρώγαν με δέκα μασέλες και οι φουκαράδες που πλαισίωναν κομματικούς στρατούς παίρναν τα σπόρια για να πορεύονται. Έτσι θύτες και θύματα εξισώθηκαν.

Αύριο η επέτειος του Πολυτεχνίου λοιπόν.

"Καληνύχτα μαλάκα η ζωή έχει πλάκα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου